smarteast
ftv

Keresés űrlap

Játékok

A tavalyi Veletech kiállításon találkoztunk az Aries MicroVisionnel, akik lelkes magyar csapatként fejlesztettek játékokat. Azóta az akkor bemutatott Word Magic játékuk kicsit félre lett téve, bemutattak viszont másik kettőt: The Magic Four, és a Smart Blocks. Utóbbi itt érhető el, 235 Ft-ért.

Pár szó a The Magic Four-ról

Egy ismerős 4-in-a-... Részletek

Elsőként Windows Phone-ra érkezett az Angry Birds Star Wars második része, Androidra és iOS-re is ráverve 1 napot. A játék az eddigi Angry Birds szériát tekintve rekordmennyiségű játszható karakterrel érkezik, összesen több mint 30 különböző figurát irányíthatunk a Star Wars univerzumából. További újdonság a Madár és a Malac oldal megjelenése, hiszen minden epizódot mindkét oldal szempontjából végigjátszhatunk. Az app szerencsére az 512MB RAM-mal rendelkező készülékeken is elfut, viszont... Részletek

Újabb nagy játéknevet köszönthetünk Windows Phone-on. A népszerű Gravity Guy folytatása nagyfelbontású grafikával, új képességekkel és addiktív játékélménnyel ajándékozza meg a vásárlókat. Az Xbox Live címet is birtokló játék csak WP8-on érhető el.
 

Végre elérhető a népszerű menekülős játék Windows Phone-ra. Hét különböző játszható karakter, addiktív élmény kicsiknek és nagyoknak. A jelenlegi trendekhez híven sajnos csak WP8-as, 1 GB memóriával rendelkező készülékekre tölthető le.
 

A Gameloft sorban hozza ki az ígért játékokat, így ettől a héttől a Batman egy epizódját tölthetjük le a telefonjainkra. Az ára elég borsos lett, viszont ezt ellensúlyozza a Pókemberhez hasonló nyílt bejárható terep, és a gyönyörű grafika :)

A második Gameloft megjelenés a Real Football 2013, ami amellett, hogy tisztes 800MB körüli mérettel rendelkezik fordítottan arányos árat hozott magával - a játék ugyanis ingyenes!

Elsőként a mai dupla Gameloft adagból - itt a Csodálatos Pókember, WP8-ra :)

Az Asphalt 7 HEAT az eddig megjelent "legkomolyabb" játék a platformon: 821MB helyet igényel, 1GB RAM-ot a készülékben (és természetesen WP8-at), de ennek megfelelően eggyel magasabbra helyezi a lécet: NFSU1 szintű grafika, multiplayer WiFi-n keresztül vagy interneten :) (Az ára sem vészes, csak 235 Ft :)

Meglepetésszerűen jelent meg az Angry Birds széria eddig hiányzó darabja, a Seasons, és így csak a Rio maradt, mint meg nem jelent epizód. Az appot a többihez hasonlóan $1-es áron vehetjük meg, és ahogyan az várható volt, csak WP8-on megy.  meglepő módon megjelent WP7.5-re is :)

A játékban végigjátszhatjuk magunkat a Kínai újéven, Halloween-on, Karácsonyon és még sorolhatnám - több mint 300 új pályán. A fejlesztők ígérik az ingyenes frissítéseket is - ebben... Részletek

Meglepetésszerűen jelent meg az Angry Birds széria eddig hiányzó darabja, a Seasons, és így csak a Rio maradt, mint meg nem jelent epizód. Az appot a többihez hasonlóan $1-es áron vehetjük meg, és ahogyan az várható volt, csak WP8-on megy.

A játékban végigjátszhatjuk magunkat a Kínai újéven, Halloween-on, Karácsonyon és még sorolhatnám - több mint 300 új pályán. A fejlesztők ígérik az ingyenes frissítéseket is - ebben valamennyire bízok is, hiszen a Star Wars-is frissült a Hoth-os... Részletek

Oldalak

Copyright © 2014 WPPortál (wpportal.hu)
Copyright © 2010-2014 wp7.hu
Minden jog fenntartva.

Kiszolgálja a Drupal, tárolja a medietas, domainjaink kezeli az Interlink és a DNSimple.