smarteast
ftv

Keresés űrlap

Bejelentették az új Lumiákat és egyéb extrákat

Készülék

Az új Nokia Lumia okostelefonok elérhető áron kínálnak csúcskategóriás képalkotást

A Lumia 830, a két SIM kártyás Lumia 730 és a Lumia 735 okostelefonok az iparágban vezető kameratechnológiát és szoftvert kínálnak színes külsővel és vékony kialakítással.

2014. szeptember 4., Budapest - A Microsoft Corp. bejelentette a Nokia Lumia 830, a Lumia 735 és a két SIM kártyás Lumia 730 okostelefonokat, amelyek a legújabb Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtatják és iparágvezető képkészítési technológiát biztosítanak megfizethető áron. A Microsoft bemutatott két új, innovatív felhasználói élményt kínáló kiegészítőt, valamint a Lumia Denim frissítést is, amely további újításokat és funkciókat biztosít a Windows Phone 8 operációs rendszert futtató Lumia okostelefonok felhasználói számára.

  • A kecses Lumia 830 a széria megfizethető zászlóshajója, amely a szélesebb közönség számára kínál olyan csúcskategóriás innovációkat, mint például az optikai képstabilizátor vagy a PureView képalkotási technológia.
  • A vékony kialakítású, kompakt Lumia 735 és a két SIM kártyás Lumia 730 készülékek széles látószögű előlapi kameráikkal, megfizethető áron kerülnek forgalomba és ideálisak Skype hívásokhoz, valamint selfie képek készítésére.
  • A Lumia család Windows Phone 8 operációs rendszert futtató tagjai számára hamarosan érkezik a Lumia Denim frissítés, amely a legújabb Windows Phone 8.1 Update 1 új funkcióit egyesíti az olyan exkluzív megoldásokkal, mint például a Lumia Camera alkalmazás, amellyel gyorsan készíthetők kiváló minőségű képek.

„Célunk, hogy olyan lenyűgöző termékeket kínáljunk felhasználóinknak, amelyek a Microsoft digitális tudásának és tapasztalatának legjavát képviselik és alkalmazzák” – mondta Chris Weber a Microsoft Mobile Devices Sales alelnöke. „A Lumia 830, a Lumia 735 és a két SIM kártyás Lumia 730 okostelefonok a népszerű Microsoft szolgáltatások – a Skype, a Microsoft Office és OneDrive – előnyeit egyesítik a Lumia dizájn és képkészítési innovációival, így megfizethető áron kiemelkedő felhasználói élményt kínálnak.”

Lumia 830: a megfizethető zászlóshajó

A Lumia 830 okostelefon a Lumia készülékek legjobb tulajdonságait és a legújabb Microsoft funkciókat kínálja zseb-barát dizájnnal, pénztárcabarát áron. 

  • A Lumia 830 okostelefon kiváló minőségű képeket és videókat készít éjjel-nappal, a 10 megapixeles PureView kamerának, a ZEISS optikának, a Rich Recording funkciónak, valamint a jelenleg a Lumia készülékeken elérhető legvékonyabb optikai képstabilizátorának köszönhetően. 
  • A készüléken előretelepítve megtalálható a Microsoft szolgáltatásainak legjava, a Windows Phone 8.1 operációs rendszer legújabb verziója a Lumia Denim frissítéssel, a Microsoft Office Mobile, valamint az ingyenes OneDrive szolgáltatás, amely 15 GB felhőtárhellyel könnyű szinkronizálást és tartalommegosztást biztosít.
  • A Lumia csúcskészülékhez hasonlóan ez az okostelefon is polikarbonát borítással és fényes, könnyű alumínium kerettel rendelkezik, valamint beépített vezeték nélküli töltést kínál.

A Lumia 830 okostelefon megjelenése szeptemberben várható világszerte, adók és illetékek nélküli, 330 eurós becsült kiskereskedelmi áron.

Lumia 730 Dual SIM és Lumia 735: Skype és selfie

A széles látószögű előlapi kamerákkal felszerelt és praktikus kialakítású Lumia 735 és a két SIM kártyás Lumia 730 készülékek egyszerű képkészítést és tartalommegosztást kínálnak:

  • Az 5 megapixeles előlapi kamerával rendelkező telefonok kiválóan alkalmasak Skype videóhívásokra, a széles látószögnek köszönhetően pedig még több látszik a felhasználó környezetéből, így akár további családtagok és barátok vehetnek részt a videóbeszélgetésben.
  • A Skype hanghívások egy érintéssel videóhívássá változtathatóak, így a felhasználók még többféleképpen oszthatják meg másokkal történeteiket, bárhol is tartózkodnak.

A Lumia 730 és a Lumia 735 készülékek megjelenése szintén szeptemberben várható világszerte. A telefonok 2220 mAh akkumulátorral, 8 GB belső memóriával és 15 GB OneDrive felhőtárhellyel rendelkeznek. A két SIM kártyás Lumia 730 készülék körülbelül 199 eurós, adók és illetékek nélküli becsült kiskereskedelmi áron, míg a vezeték nélküli töltést kínáló, LTE/4G-képes Lumia 735 készülék körülbelül 219 eurós, adók és illetékek nélküli, becsült kiskereskedelmi áron lesz megvásárolható.

Új tartozékok Lumia okostelefonokhoz

A Microsoft Devices Group bejelentette, hogy további két kiegészítővel bővül az innovatív Lumia tartozékkínálat:

  • Az intelligens, második generációs DT-903 vezeték nélküli töltő kényelmes készüléktöltést biztosít. A DT-903 fényjelzéssel hívja fel a figyelmet a párosított Lumia okostelefonra érkező értesítésekre, illetve a telefon alacsony akkumulátor-töltöttségi szintjére.
  • A HD-10 képernyőmegosztó lehetővé teszi bármilyen tartalom vezeték nélküli megosztását HDMI-képes képernyőn Microsoft Lumia okostelefonokról. Így lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy közösen újraélhessék élményeiket barátaikkal és családtagjaikkal, vagy akár megoszthassák prezentációikat munkahelyükön.

A Lumia-élmény még teljesebbé válik a Lumia Denim frissítéssel

A Lumia Denim ötvözi a legújabb Windows Phone 8.1 frissítés előnyeit a Lumia okostelefonok páratlan felhasználói élményével. A szoftverfrissítés tovább erősíti a Microsoft képalkotás terén betöltött vezető szerepét az egyedi innovációkkal rendelkező Lumia Camera alkalmazással, amely a kamera gyorsabb és intuitívabb működését biztosítja. A Lumia 930, a Lumia Icon és a Lumia 1520 készülékekre érkező, a Lumia Denim frissítés részeként bemutatkozó Lumia Camera a következőket kínálja:

Gyorsaság. A felhasználók egyetlen fontos pillanatról sem maradnak le a gyors kameraindításnak és képkészítési sebességnek köszönhetően, amit a Lumia Camera alkalmazás kínál. Mindössze pár ezredmásodpercnyi különbséggel képek sora készíthető.

Nagy felbontás. A kameragomb nyomva tartásával előhívható Moment Capture funkció használatával automatikusan 4K minőségű videó felvétel indítható 24 fps értékkel. Minden képkocka magas, 8.3 megapixeles képminőséggel rendelkezik, amely lehetővé teszi minden egyes képkocka kiválasztását és elmentését állóképként.

Intuitivitás. A Rich Capture funkcióval, amely az auto HDR-rel és a Dinamikus Vakuval leegyszerűsíti a fotózást, a felhasználók mindig a lehető legjobb képet készíthetik A Rich Capture segítségével a kamera beállítások a fotók elkészülte után módosíthatók, a kép utólag is szerkeszthető, illetve kiválasztható a legjobban sikerült felvétel.

Minőség. Az újgenerációs képalkotási algoritmusoknak köszönhetően alacsony fényviszonyok között is kimagasló minőségű mobilfotók készíthetők.

A Lumia Camera a Lumia Denim frissítés részeként először a Lumia 930, a Lumia Icon és a Lumia 1520 okostelefonokra lesz elérhető, majd várhatóan 2014 utolsó negyedévében érkező frissítéssel válik hozzáférhetővé a Lumia 830 okostelefonon. A Lumia Denim a többi Windows Phone 8 operációs rendszert futtató Lumia okostelefonra szintén vezeték nélküli frissítésként érkezik 2014 utolsó negyedévében, a partnerek teszteléseit és jóváhagyásait követően.

Forrás: Microsoft Devices sajtóközlemény


Hozzászólások

Csaba Nagy képe

Sziasztok! Esetleg nem tudjátok hogy Magyarországon a cyan frissítés már elérhető? Lumia 920 asom van T-mobile-os. Köszi előre is a választ!

Csaba Nagy (nem ellenőrzött) - cs, 09/04/2014 - 14:21 -  »
stag képe

Szia! Elméletileg már mindenre elérhető hazánkban! http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/...

stag - cs, 09/04/2014 - 16:18 -  »
tibold képe

Kb. 3 hete

tibold (nem ellenőrzött) - cs, 09/04/2014 - 21:38 -  »
Zozo képe
Zozo - cs, 09/04/2014 - 18:51 -  »
dancso képe

Üdv! A gondom az lenne, hogy én hamarabb feltettem a Windows 8.1 a developer preview-vel. Elvileg már a T-mobilos 820as ra is kijött a Cyan, de én még nem kaptam meg. Most kerestem updatetek és nincs. Az extras nál meg Lumia Black et ír. Valami ötlet, hogy hogy lehet orvosolni? :)

dancso (nem ellenőrzött) - p, 09/05/2014 - 07:23 -  »
Jozsika71 képe

Töltsd le a "Nokia Software Recovery Tool" programot csatlakoztasd a telót a gépre és indítsd el a progit. Ez visszaállítja wp8-ra a telót! Ha készen van akkor rákeresel a frissítésekre és elindítod,ekkor már a wp8.1 ciant fogja telepíteni! VIGYÁZZ!mikor visszaállítod a nolkiás programmal a telót akkor minden törlődik a telefonról mert teljesen gyári lesz!

Jozsika71 (nem ellenőrzött) - p, 09/05/2014 - 12:01 -  »
dancso képe

Hálás köszönet a segítségért.

dancso (nem ellenőrzött) - p, 09/05/2014 - 13:57 -  »
Csaba Nagy képe

Akkor nekem is ezért nem jelent meg. Megéri egyáltalán a cyan a frissítést? Jó így a wp8.1 a blackkel. Mitől jobb a cyan?

Csaba Nagy (nem ellenőrzött) - p, 09/05/2014 - 12:16 -  »
Jozsika71 képe

Igazából nem sok a különbség csak 1-2 apróságban tér el cyan,viszont a későbbi frissítéseket sem fogod tudni majd leszedni mint például a Denim-et és a későbbieket sem.Már nem érdemes fent hagyni a fejlesztői változatot. Ugyanis kicsit elcseszte Microsoft a fejlestői változatot. Itt megnézheted.: http://www.wpcentral.com/microsoft-users-windows-phone-81-preview-develo...

Jozsika71 (nem ellenőrzött) - p, 09/05/2014 - 21:26 -  »
Henrik képe

Letöltöttem a Nokia Software Recovery Tool" de nem állította visza 8.0,és csak úgy tudok frissíteni hogy ha föl van telepítve a preview for developers

Henrik (nem ellenőrzött) - szo, 09/13/2014 - 20:51 -  »
Nergalos képe

Esetleg valami frissebb hír?

Nergalos (nem ellenőrzött) - szo, 11/01/2014 - 10:45 -  »
Nergalos képe

Legalább annyit lszi, hogy nézegessek még errefelé vagy vége az oldalnak és androidra váltottatok?

Nergalos (nem ellenőrzött) - szo, 11/01/2014 - 10:46 -  »

Copyright © 2014 WPPortál (wpportal.hu)
Copyright © 2010-2014 wp7.hu
Minden jog fenntartva.

Kiszolgálja a Drupal, tárolja a medietas, domainjaink kezeli az Interlink és a DNSimple.