smarteast
ftv

Keresés űrlap

Meglepetések a WP8-ban

Tegnap óta nálam van egy Lumia 620 a Nokia jóvoltából, amit két héten keresztül fogok tesztelni, addig pedig a Lumia 800-am a polcon porosodik. Eddig még nem használtam huzamosabb ideig WP8-at, így hozzá kellett szoknom, de egy nap alatt annyi kis apróságot fedeztem fel benne, ami hiányzik a WP7.5-ből (igen, nálam még mindig 7.5), hogy már előre félek a visszaváltástól.

Az első örömkönnyet az egységes térképkezelés felfedezésekor hullattam el, végre a Nokia HERE Maps is képes az offline térképek kezelésére.

Na itt az a vicc, amit csak mi értünk meg. Az alkalmazáslistát böngészve valahogy mindig megakad a szemem a KIABÁLÓSAN írt herékkel, és mivel vizuális alkat vagyok... na mindegy. Tehát magyar nyelv szempontjából nem ez volt a legjobb névváltoztatás, de hát ugye kis ország vagyunk.

A WP8-cal való ismerkedés során újabb örömhullám árasztott el akkor, mikor felfedeztem, hogy már nálunk is elérhetők a plázáknak a térképei. Nem mintha valaha is használnám majd ezt a funkciót, egyszerűen örülök, hogy van. Bár az adatok nem frissek.

A Lumia 620-szal való tapasztalataimról természetesen egy nagy tesztet is írok majd.


Hozzászólások

sziczki képe

Én még azon lepődtem meg, hogy mennyivel kevesebbet fogyaszt ha be van kapcsolva a mobilnet. WP7-en (L800) kb dupla olyan gyorsan merült, WP8-on (L920) meg alig veszem észre.

sziczki - sze, 02/27/2013 - 17:59 -  »
skyrush7 képe

Az én 620asom 3 napot birt HSDPA+, Wifi es jatek mellett(!) vegig takarékos üzemmódban.
Nagyon jol van optimizalva a rendszer :D

skyrush7 - v, 03/24/2013 - 13:36 -  »

Copyright © 2014 WPPortál (wpportal.hu)
Copyright © 2010-2014 wp7.hu
Minden jog fenntartva.

Kiszolgálja a Drupal, tárolja a medietas, domainjaink kezeli az Interlink és a DNSimple.