smarteast
ftv

Keresés űrlap

Appok

Mindig is irigyelted a HTC tulajok óra csempéjét? (És nem tartod feleslegesnek a 2 órát a képernyőn?... ) Itt a megoldás!

A WP 8.1-ben lévő új background task API-k lehetőséget adnak az akár percenkénti futtatásra, így nem tartott sokáig ameddig egy lelkes fejlesztő meg nem csinálta az appot. A fenti 8.0 kiírásunk ne tévesszen meg, az apphoz 8.1 kell.

(Note to self: az appbeküldő rendszerünket kell kiegészíteni egy 8.1+ opcióval. :) )

Engem is beleértve sokaknak fontos, hogy mindig értesüljenek az adott időjárásról. A Windows Phone a zárolási képernyő testreszabhatóságával remek lehetőséget nyújtott a fejlesztőknek, hogy mindig friss időjárási adatokkal láthassanak el minket. De lehet, hogy ez valakinek sok - pontosan nekik készült a LockTemp app, ami az értesítési mezőben jeleníti meg az aktuális hőmérsékletet, így minimálisan megbontva a zárolási képernyő harmóniáját. És mi a legjobb benne? Az, hogy a Lumia Black... Részletek

Most, hogy megjött az igazi tél, érdemes felkészülni a váratlan helyzetekre. Téli gumi, pokróc, meleg kakakó, no meg egy app, ami megmondja, hogy a kijelölt útvonalon, vagy a telefon térségében milyen figyelmeztető és riasztási jelzések vannak érvényben. A BM OKF Veszélyhelyzeti Értesítési Szolgáltatás (VÉSZ) pedig pontosan ezt nyújtja. A névválasztásért pedig megérdemelnek egy szóbeli csokit. Sajnos WP8 only.

A frissítés főleg a WP7.8-felhasználóknak lehet üdvös, ugyanis a hibajavításokon kívül teljesítményjavításokat is hozott. Még mindig nem tökéletes, de azért érezhetően gyorsabb az előző verziónál.

Hipszterek, gyülekezzetek! Bár még csak béta, de megérkezett a várva várt hivatalos Instagram WP8-ra. Kell ennél többet mondani?

Végre hozzánk is megérkezett a Vine! Az alkalmazással rövid videókat készíthetünk, és oszthatjuk meg őket mindenkivel - a sikerhez az ötletesség elengedhetetlen. Az app az iOSes és az Androidos társához hasonlóan ingyenes, viszont csak WP8-ra elérhető. A kérdés már csak az, hogy jobb lett-e mint a 6SEC? :)

Itt lenne a tökéletes médialejátszó? Ha hihetünk a leírásnak, akkor nagyon úgy tűnik. A MoliPlayer Pro ugyanis azt ígéri, amire egy telefonos videólejátszónál mindig is vártunk: szinte minden formátumú videó, hang és felirat kezelése, legyen a tartalom akár a telefonon, akár pedig az SD-kártyán. Kell ennél több? Ha kell, ha nem, kapunk: az alkalmazással akár WiFi-n keresztül is áttolhatjuk a tartalmakat a PC és a telefon között.

Az app az amerikai áruházban közel 5 csillagos... Részletek

Akárhányszor meglátom, hogy frissült a Viber, nagyot sóhajtok és elmormolok egy csendes imát, hogy ebben a verzióban az üzenetek végre időben érkezzenek meg. Mondanom sem kell, az imáim eddig nem találtak meghallgattatásra.

Ez azoban talán (ismétlem: talán) most változni fog, ugyanis a legújabb verzió újdonságai közé bekerültek a javított push notification-ök, így a sajtóközlemény szerint már nem... Részletek

A Nokia Xpress tegnap elvesztette a béta jelzőt, és most már elérhető a Windows Phone Store-ban. Az alkalmazás lényege, hogy akár 85 %-kal is csökkentheti a betöltött oldalak után keletkező adatforgalmat és a Nokia gyorsabb oldalbetöltést is ígér. Hozzá kell tenni, hogy az app számos hiányossággal rendelkezik még, néhány oldal megjelentése nem éppen zökkenőmentes.... Részletek

Az Indexes srácok igazán kitettek magukért. Az alkalmazás megjelenésekor még jelentős hibákkal rendelkezett, mára viszont már mindent tud amit egy ilyen alkalmazásnak tudnia kell. Lehetőségünk van háttérszín és betűméret változtatására is, és most már a képek megjelenítése is zökkenőmentes. Bár az index.hu mobilos felületének kialakítása is kiváló, megéri letölteni és használni az alkalmazást.

Oldalak

Copyright © 2014 WPPortál (wpportal.hu)
Copyright © 2010-2014 wp7.hu
Minden jog fenntartva.

Kiszolgálja a Drupal, tárolja a medietas, domainjaink kezeli az Interlink és a DNSimple.